Laman Utama Informasi Syarikat Produk Sokongan Muat Turun Pandangan Testimoni Hubungi Kami Ejen Penjual Belian Online Bahasa Inggeris
      


JR-SW-VT

Ciri-ciri |

Pemasangan yang mudah

Pemasangan produk Juzt-Reboot® tidak akan menggangu keseimbangan prestasi sistem komputer anda.

Ruangan menyimpan data yang minima

Juzt-Reboot® Intelligent Backup Technology hanya menggunakan ruangan yang minima di dalam cakera keras.

Kata Laluan diperlukan untuk melindungi data/sistem

Ciri-ciri keselamatan yang ketat untuk mengelak penceroboh daripada memasuki sistem komputer anda.

Menyokong lebih daripada satu OS

Menyokong sehingga 10 Operating System(OS) di dalam SATU komputer yang mempunyai SATU cakera keras dan menyediakan sehingga 4 pemacu logikal bagi setiap OS.

Membaikpulih segera

Apa-apa pun masalah komputer yang boleh menyebabkan kehilangan atau musnah data disebabkan olen serangan virus, pengubahsuai konfigurasi sistem komputer atau mematikan komputer yang tidak teratur, hanya dengan menekat kekunci "restart", sistem komputer anda akan pulih seperti sedia kala. Anda tidak memerlukan operasi membaikpulih tambahan.

Menyokong semua jenis pemacu keras

"Juzt-Reboot® Recovery Software VT" menyokong cakera keras dalam pelbagai saiz dan kapasiti. Ciri- ciri ini adalah amat penting untuk meningkatkan prestasi sistem komputer anda.

Menyokong proses pengoperasian sistem

"Juzt-Reboot® Recovery Software VT" menyokong semua pengoperasian sistem seperti Windows NT/ 2000/ XP/ 2003 dan Vista di dalam "Instant Recovery Mode" dan menggunakan ruangan yang minima cakera keras anda. "Backup Recovery Mode" menyokong semua sistem pengoperasian yang berada di pasaran termasuk Linux dan Unix.

Baikpulih Automatik CMOS

Sekiranya terdapat pengubahsuaian yang tidak dibenarkan terhadap CMOS, "Juzt-Reboot® Recovery Software VT" secara automatik akan aktif dan cara-cara yang betul untuk membaikpulih akan diberitahu.

Salinan cakera keras yang asal

Dengan adanya ciri-ciri yang membolehkan penyalinan cakera keras, "Juzt-Reboot® Recovery Software VT" membolehkan proses penyalinan cakera keras dilakukan kepada 1 sehingga 7 dengan kelajuan yang tinggi.

Net Clone (Network User)

Menbenarkan anda membuat "image partition", pemasangan perisian dan mengekalkan prestasi seluruh rangkaian pada satu masa yang sama. Secara amnya, pemindahan data dengan kelajuan 100MB hanya memerlukan masa satu minit dan anda boleh menghantar konfigurasi data yang baru di dalam kad melalui rangkaian LAN dalam masa beberapa saat sahaja.

Windows Remote Console Control (Network User)

Dengan menggunakan aplikasi kami, sekarang anda boleh memasang Juzt-Reboot® Software VT di dalam rangkaian LAN daridapa "Remote console" Windows anda.

Back to top

Supported OS Platform

Copyright © 2004 - 2015 Juzt-Reboot (Malaysia) Sdn Bhd. All Rights Reserved. | Best PC System Protection & Instant Recovery Solutions | Powered by Dcreative Design